Powerplay 8.2. Producent – Kao da me liječi

Producent su: Leo Anđelković (vokal, gitara), Ivan Havidić (gitara), Željko Topalušić (bass) i Damir Medić (bubnjevi)

Iza imena Producent krije se zagrebački pop rock bend kojeg čine renomirani glazbenici s dugogodišnjim estradnim iskustvom okupljeni inicijativom glazbenika i producenta Lea Anđelkovića. Publici su, kao prvi singl, odlučili predstaviti pjesmu „Kao da me liječi“ u kojoj vješto isprepliću melakoničnu atmosferu aranžmana i pozitivne ljubavne stihove koji govore o snažnom, gotovo ljekovitom učinku blizine voljene osobe.
„Pjesmu smo, osim u Zagrebu, snimali i na području istarskog poluotoka, mome rodnom kraju, što je svakako doprinijelo opuštajućoj i toploj atmosferi. U budućnosti najavljujemo šaroliku paletu pjesama jer nam je cilj koketirati sa svim mogućim stilovima dobre glazbe – pop, raggae, blues, punk, rock, pa čak i metal dolaze u obzir, a želimo surađivati i s drugim glazbenicima koji su u svim tim žanrovima ‘doma’. Tako se i rodila ideja o imenu Producent“ kaže Leo o pjesmi i planovima Producenta.
Za atmosferičan, rokerski aranžman pjesme pobrinuli su se svi članovi benda, a vizualni identitet pjesme osmislio je i režirao Danilo Caković uz pomoć Borisa i Damjana Krstinića.

(866)

Kategorija: Powerplay