Roko Vušković oduševio live svirkom na koncertnoj promociji svog prvog albuma “Mali koraci”

Pred sjajno raspoloženom publikom zagrebačkog Maksi Puba, Roko Vušković je održao koncertnu promociju svog prvog studijskog albuma “Mali koraci” objavljenog u izdanju Croatia Recordsa i Bonton Musica.

Rokov bend sastavljen od izuzetnih glazbenika za ovu je prigodu proširen brass sekcijom koja je dodatno ugrijala atmosferu pri izvedbi uspješnica s albuma – “Nema sile te”, “Još jednom”, “Ne dam na nas”, “Mojoj vili”, “Pratim te”, “U srcu mom”, a odlično su zvučale i posvete Rokovim glazbenim uzorima, Dinu Dvorniku u “Ti si mi u mislima” te Massimu u “Suze nam stale na put” čijoj se izvedbi pridružio i autor pjesme te Rokov suradnik Predrag Martinjak Peggy.

Roka su došli podržati brojni prijatelji i suradnici koji cijene glazbeni put ovog mladog kantautora i multiinstrumentalista upečatljivog vokala pred kojim je svijetla budućnost.

O dojmovima s koncerta Roko je izjavio: “Večer za pamćenje! Hvala svima što su došli podržati moj rad, hvala mom bendu što uvijek daje svoj maksimum i hvala izdavačima što su uz mene od prvog dana. Sretan sam i ispunjen, ali nema predaha jer me čeka dosta putovanja po Hrvatskoj, plan je što bolje promovirati album po radijskim postajama, televizijama i na live svirkama koje najviše volim. Radim i na novom materijalu tako da me veseli sve što dolazi u ovom narednom periodu.”

Foto: Karla Matulina

(8)

Roko Vušković oduševio live svirkom na koncertnoj promociji svog prvog albuma “Mali koraci”