Stjepan Jimmy Stanić & The Boys održat će veliki božićni koncert u Tvornici kulture

Stjepan Jimmy Stanić, najstariji aktivni pjevač i živuća legenda domaće scene, održat će veliki božićni koncert 23. prosinca 2023. godine u Tvornici kulture uz pratnju svojih The Boysa.

Jimmy se ponovno penje na stage kako bi sa zagrebačkom publikom podijelio svoje najljepše evergreene iz zaista bogate i dragocjene diskografije.

Stjepan Jimmy Stanić pravi je dokaz da su godine samo broj. Iako će u siječnju napuniti čak 95 godina, Jimmy se ne planira odvojiti od mikrofona i svjetla reflektora, stoga i dalje puni i rasprodaje klubove i koncertne dvorane. Istinska zvijezda i jedan od najvećih glazbenika zasjat će sa svojim bendom na omiljenoj zagrebačkoj pozornici i ovoga prosinca. Purgerski švaler koji, osim što izvodi svoja glazbena remek-djela, zbija prvoklasne šale, prepričava anegdote i crtice iz života, nikoga u publici ne ostavlja ravnodušnim ni ozbiljnim, pa se koncert često pretopi u duhoviti dramski stand-up show. S karijerom dugom preko 70 godina na njegovom se repertoaru nalaze najvrjedniji evergreeni, starozagrebački šlageri i jazz standardi. Njegove su izvedbe uveličane vrhunskim instrumentalistima, vjernim pratećim bendom The Boys kojega čini iskusan i fantastičan tročlani sastav: Nenad Jura Vrandečić, Mario Igrec i Hrvoje Galer. Da bi nastup bio potpun, na pozornici im se redovno pridružuje i Jimmyjeva supruga Barbara Trohar.

Nakon što je Dan zaljubljenih proslavio s rasprodanom Tvornicom, legendarni i neponovljivi Stjepan Jimmy Stanić u prosincu će opet uživati sa zagrebačkom publikom. Uoči božićnih blagdana, Jimmy i bend Šubićevu će pretvoriti u šarmantnu starogradsku ulicu donoseći pjesme koje su s pravom zadobile status klasika.

 

(18)

Stjepan Jimmy Stanić & The Boys održat će veliki božićni koncert u Tvornici kulture