Sergej Ćetković zaplesao s Mijom Dimšić na predstavljanju svog novog albuma “Kofer”

Jedinstveno i čarobno, tako bi se ukratko moglo opisati sinoćnje predstavljanje novog studijskog albuma “Kofer”.

Sergej Ćetković, jedan od najznačajnijih kantautora i jedna od najvećih regionalnih zvijezda, jučer je u prostorijama Croatia Records predstavio album koji se već nekoliko tjedana može poslušati na svim digitalnim platformama.

Kreativna direktorica Croatia Records, Nikolina Mazalin, izrazila je zadovoljstvo zbog suradnje sa Sergejem koju je opisala kao profesionalnu i jednostavnu, a u ovih devet godina Croatia Records objavila je njegova dva studijska, dva live albuma – iz Lisinskog i Arene, te kompilaciju njegovih najvećih hitova.

“‘Kofer’ je pun života, prekrasnih priča koje imaju jasne i jake poruke i nadam se da će svaka naći svoju adresu i da će ovaj ‘Kofer’ stići do svih onih koji su željni promjena, putovanja, dobre muzike i lijepih priča”, rekao je Sergej te dodao: Album se radio od 2018. godine kada sam obilježio 20 godina karijere, ali se dogodila korona i ‘Kofer’ koji se počeo pakirati je ostalo napola spremljen, zatvorio sam ga i čekao vrijeme za ovo putovanje.”

Pjesma “Dolazim” je pjesma s kojom je započeo svoje putovanje, a ubrzo je ušla u srca brojne publike i YouTube Trending. Kako su uslijedile “Čekaj me” i “Ko li te sad miluje”, počele su pristizati brojne pozitivne reakcije, a svaka nova pjesma isčekivala se s nestrpljenjem.

Brojne uzvanike Sergej je počastio s mini koncertom i nasmijao brojnim anegdotama, a neke je pozvao i na ples. Tako su uz pjesmu “Ljubav” zaplesali voditelj Dalibor Petko i voditeljica i pjevačica Minea, dok je Sergej plesao s Mijom Dimšić uz pjesmu “Na prvi pogled”. U pratnji klavijaturista Gorana Antovića i gitarista Uroša Teofilovića, Sergej je izveo nekoliko pjesma s novog albuma, a na pjesmi “Tko li te sad miluje” pozvao je gitaristu Miroslava Lesića.

Oduševljeni onim što su čuli i vidjeli bile su i mlađe kolege, već spomenute Mia Dimšić i Minea, Matija Cvek, Alen Đuras, članovi grupe Tragovi, Alen Bičević, Ivan Huljić te brojni poznati kojima je ovo predstavljanje bila najbolja pozivnica za Sergejev koncert u Lisinskom 21., 22. i 23. listopada.

“Kada imaš publiku kakvu ja imam, zaista vrijedi svaki sekund, svaki milisekund, proveden na sceni pred njima i dati se do posljednjem atoma. Jako sam vezan za Lisinski jer je za mene kultni Lisinski uvijek bio točka koju sam od davnih dana gledao kao mjesto gdje bi se volio pojaviti”, zaključio je Sergej.

Foto: Boris Ščitar

(16)

Sergej Ćetković zaplesao s Mijom Dimšić na predstavljanju svog novog albuma “Kofer”