Slavljenički tjedan povodom 10 godina “Progledaj srcem” započinje ove subote pjesmom i druženjem u centru Zagreba

Ususret desetoj godišnjici “Progledaj srcem” ove subote, 18. svibnja, od 10:00 do 13:30 u samom srcu Zagreba, na lokaciji Gajeva kod Bogovićeve, ispred hotela Dubrovnik, obilježiti će se uz pjesmu i druženje početak slavljeničkog tjedna i odbrojavanje 7 dana do prvog dana duhovno-glazbenog spektakla u Areni Zagreb.

Glavni dio programa bit će od 10:00 do 10:30 te od 13:00 do 13:30 kada će nam se pridružiti Božja slava band i Rafael Dropulić Rafo koji će zapjevati svoje najpoznatije pjesme. To će također biti prilika i za sve one koji još nisu da na licu mjesta nabave svoje ulaznice za “Progledaj srcem”.

Još deset dana do velikog slavljeničkog “Progledaj srcem” u Areni Zagreb

Veliko slavljeničko izdanje duhovno-glazbenog spektakla “Progledaj srcem” povodom deset godina projekta 24. i 25. svibnja okupit će više od 37 000 ljudi u Areni Zagreb. Na ovom duhovno-glazbenom spektaklu očekuje vas 13 izvođača i četvorica svećenika koji će voditi vrhunski duhovni i glazbeni program. Ulaznice za 25. svibnja već su davno rasprodane, ostalo ih je još jako malo za petak, 24. svibnja.

“Progledaj srcem” podržali su i najavili i poznati hrvatski sportaši i sportašice: nogometaši Mateo Kovačić i Dejan Lovren, brončane veslačice Ivana i Josipa Jurković, odbojkaš Fran Peterlin i rekorder u bacanju kugle Stipe Žunić.

Više o programu “Progledaj srcem”

Duhovni program prvog dana, u petak 24. svibnja, predvodit će vlč. Dražen Radigović i Božja slava band na temu duhovne obnove “Vjera, praštanje i ozdravljenje” te p. Sebastian Šujević i Alan Hržica uz naslov “Duše Sveti, obnovi nas”, a u subotu 25. svibnja don Damir Stojić i Božja pobjeda održati će duhovnu obnovu pod nazivom “Isus je živ”. Kao i prvog dana, drugi dio programa vodit će p. Sebastian Šujević i Alan Hržica uz program imenom “Rijeke žive vode, ozdravite nas”.

U slavljeničkom dijelu programa sudjelovat će jedni od najpopularnijih izvođača suvremene duhovne glazbe: Alan Hržica, Amorose, Božja slava band, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Ivana i Marija Husar, Matej Galić, Rafael Dropulić Rafo, Sestre Palić, Stijepo Gleđ Markos, Vanessa Mioč, Zvonimir Kalić. Oni će animirati slavljenje uz svoje najpoznatije pjesme. Molitvu u slavljenju predvodit će don Mijo Grozdanić. Slavljeničkim sastavom ravnat će Goran Kovačić.

Svi oni koji žele biti dio ovogodišnjeg “Progledaj srcem”, svoje će ulaznice stoga nabaviti još danas na nekom od prodajnih mjesta Eventima, Tisak Medije, Petrola, Laudato galerija ili online u sustavu Eventima.

(9)

Slavljenički tjedan povodom 10 godina “Progledaj srcem” započinje ove subote pjesmom i druženjem u centru Zagreba