U prodaji dvostruki vinil “25 Greatest Hits – Zdravko Čolić”

Peti objavljen vinil iz edicije “25 Greatest Hits” je onaj legendarnog Zdravka Čolića.

Na dvostrukom vinilnom izdanju zaokružena je bogata glazbena kolekcija jednog od najvećih i najpoznatijih izvođača na ovim prostorima. Izdanje krase bezvremenski hitovi kao što su “Ti si mi u krvi”, “Živiš u oblacima”, “Vagabund”“Pjevam danju, pjevam noću” i još mnogi drugi.

Oprema ovog luksuznog dvostrukog vinila donosi i intervju sa Zdravkom Čolićem, glazbenim velikanom iza kojeg stoji više od pedeset godina karijere i tisuće obožavatelja.

“Mislim da u umjetnosti, a nazovimo i ovaj dio poslao jednom vrstom umjetnosti, premda je diskutabilno kakva je umjetnost, nema roka trajanja, izuzev zdravlja i pitanja može li netko svirati ili pjevati ili raditi neki drugi posao na glazbenom polju. I eventualno dok te publika traži. Sad pratimo kako Rolling Stonesi navršavaju 80 godina i objavljuju novi album kao da tek počinju. Ova vrsta posla je nekako protkana tom nekom energijom da ljudi dok imaju snage i dok ih želja vodi i postoji zanimanja za njihovo djelo i rad, to tako funkcionira. Dok te traže, dobro je”ispričao je Čolić u intervjuu o trajanju svoje glazbene karijere.

Croatia Records ovog je ljeta pokrenula novu glazbenu ediciju “25 Greatest Hits” isključivo na vinilima. Riječ je o glazbenom projektu koji ima za cilj podsjetiti na najznačajnije, najpopularnije i najtiražnije autore, izvođače i pjesme. Prvih pet vinila krasile su pjesme Miše Kovača, Tereze Kesovije, Arsena Dedića, Novih fosila i Zdravka Čolića kojim je zaokružen ovogodišnji dio ediciju.

Autori su glazbeni zaljubljenici i znalci: Želimir Babogredac, direktor diskografske kuće Croatia Records, i Zlatko Turkalj, glazbeni kritičar, novinar i radijski urednik. Za grafičko rješenje zaslužna je Iva Vianello (Črčke).

Dvostruko vinil izdanje “25 Greatest Hits – Zdravko Čolić” od danas možete naći u prodaji po cijeni od 25 eura na svim prodajnim mjestima Croatia Records te na webshopu.

(10)

U prodaji dvostruki vinil “25 Greatest Hits – Zdravko Čolić”