U prodaji zadnji album Mila Hrnića “Napijte se svi iz moje pisme”

U prodaji je zadnji studijski album legendarnog dubrovačkog pjevača Mila Hrnića “Napijte se svi iz moje pisme”. Deset pjesama Milo Hrnić snimio je neposredno prije smrti gotovo predosjećajući da svoju posljednju bitku ipak neće dobiti. Novi album poklon je njegovoj publici i zahvala za godine vjernosti.  Uz Pjera Mirića i Peru Picukarića koji potpisuje pjesmu “Vratit ću se brodom od života”, Milo Hrnić napisao je glazbu i aranžmane svih pjesama. Sliku koja krasi naslovnicu ovog albuma snimio je njegov unuk Ivan Hrnić, a likovno oblikovanje potpisuje Ana Luketin Fahrenwald.

Album je najavljen pjesmom “Ostat ćemo noćas sami” koja je već osvojila srca slušatelja. Ovaj singl, ispunjen ljubavlju, savršeno prikazuje autorsku i izvođačku sposobnost Hrnića koji je kroz svoje pjesme uvijek uspješno prenosio emocije. Upravo je zato Milo Hrnić uz Terezu Kesoviju 2004. godine proglašen pjevačem stoljeća. Tijekom svoje karijere napisao je preko 200 pjesama, prodao na milijune ploča te će zauvijek ostati poznat po hitovima u svom glazbenom opusu kao što su “Dobra večer prijatelji”, “Požurite konji bijeli”, “Vrati se”, “Budi noćas mirno more” i mnogim drugima.

Deset novih pjesama među kojima su “Tebi se vraćam Dalmacijo”, “Voli me”, “Vratit ću se brodom života”, “Dica pisme i jubavi”, “Napijte se iz moje pisme” neće odjekivati s  pozornica, ali će sigurno zavladati radijskim eterom kao trajna uspomena na omiljenog pjevača.

Album “Milo Hrnić – Napijte se svi iz moje pisme” nabavite u svim glazbenim prodavaonicama ili na webshopu.

(11)

U prodaji zadnji album Mila Hrnića “Napijte se svi iz moje pisme”