Vanna – Loš trenutak

Najnoviji Vannin singl, predivna balada Loš trenutak koju je ova pjevačica jedinstvenog glasa izvela u finalu TV showa The Voice u duetu s finalistom iz svojeg tima, Filipom Rudanomdobio je zanimljiv videospot. Bajkovita kuća Casa Nube u Gorskom kotaru savršeno je dočarala atmosferu pjesme koju je Vanna sama napisala, dok je aranžman djelo producenta Gorana Kovačića.

Loš trenutak nalazi se na Vanninom aktualnom albumu Izmiješane boje nominiranom za nagradu Porin u dvije kategorije – Najbolji album godine i Najbolji pop album godine. Ovaj hvaljeni album dobio je i svoje ekskluzivno LP izdanje, a sadrži brojne hitove – Najbolji ljudiKad smo se voljeliProbajTragom tvojih tragova i druge, a pjesma U tebi obilježila je 2019. godinu smjestivši se u top 3 najemitiranije pjesme domaćeg radijskog etera. Vanna ne krije oduševljenje uspjehom svojih pjesama, a u zahvalnosti prema publici koja ju voli i podržava pronalazi inspiraciju za nove pjesme na kojima već vrijedno radi.

Ekipu koja je snimila spot čine Dario Lepoglavec i Danijel Brezak iz Darpro TV-aMUA Sanja Agić te Kristina Breščaković iz Ruža Pure Aveda koja je osmislila Vanninu frizuru. Između ostalih kreacija posebno se u ovom spotu ističe haljina svjetski poznate Matije Vuice s kojom Vanna surađuje dugi niz godina.

Foto: Danijel Brezak

(1715)

Kategorija: Aktualno