Vanna – Puna memorija

Pjesma Puna memorija novi je singl jedne od naših najboljih pjevačica, Vanne, koji je sada dobio i video spot.

Potaknuta hvalospjevima za pjesme s njenim potpisom na aktualnom albumu Izmiješane boje nagrađenom Porinom u kategoriji najboljeg pop albuma i nominiranog za album godine, Vanna je nastavila s autorskim radom. Pjesmu je napisala prošle zime, a konačan zvuk dao joj je glazbeni producent Goran Kovačić koji je radio miks i mastering.

Prekrasna balada na neki je način nastavak na pjesmu Loš trenutak, njen posljednji objavljeni singl s albuma. Balade su definitivno forma u kojoj Vannin prekrasan glas nosi emociju koja stoji iza njega, a interpretacija je toliko dojmljiva baš kao da sve proživljava ovog trenutaka. Novu je pjesmu videom ponovno upotpunio Dario Lepoglavac s kojim je Vanna surađivala i na prethodnom singlu. Kadrovi su snimljeni u Zagrebu i Lovranu u hotelu Draga di Lovrana iz kojeg se pruža prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev. Spot je realizirala ekipa Darpro TV-a.

‘Puna memorija’ naziv je moje nove pjesme koju sam sama napisala, ispalo je da je opet balada u pitanju i nadam se da će naći put do srca publike kako tekstom, tako i melodijom, a k tome sam izuzetno ponosna i na to kako zvuči jer je Goran Kovačić, koji je zaslužan za aranžman i produkciju, opet proizveo neodoljivu atmosferu pjesme i vrlo moderan zvuk“, objasnila je Vanna.

Vanna je početkom ovog mjeseca potpisala novi ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records te tako nastavila uspješnu suradnju s najvećom diskografskom kućom u regiji koja ju prati od početka solo karijere. Na glazbenoj sceni je već trideset godina, a poput ostalih kolega s nestrpljenjem očekuje povratak koncertnih aktivnosti jer dijeliti pjesme s publikom smisao je svakog glazbenika“.

(1151)

Kategorija: Aktualno