Vrućina, beatovi i rime u Pogonu- VOJKO V dolazi u Rijeku!

Nakon što je krajem prošle godine napunio zagrebački Dom sportova, trenutno najpoznatiji regionalni hip hop izvođač dolazi u Rijeku, 1. ožujka, na isto mjesto gdje je zadnji put rasturio pred riječkom publikom na rasprodanom koncertu.

Vodeće regionalno hip-hop ime, čiji glazbeni životopis sadrži  milijunske preglede spotova na YouTubeu i stotine koncerata diljem regije, Vojko V riječkoj publici priprema spektakl za pamćenje.

Osim svojih dobro poznatih hitova izvest će i pjesme s albuma “Dvojko” koji je u kratkom roku osvojio digitalne top liste slušanosti, što uključuje #1 na Deezeru i Apple Musicu, pjesma “Mamacita”, kao očiti favorit publike, našla se i na Billboard Croatia Songs 25 chartu te radijskoj HR Top 40 listi, a album je zauzeo i vodeću poziciju Top liste fizičke prodaje domaćih albuma. S albuma su kao singlovi predstavljene i pjesme “Evo me opet”, “Moja lipa”, “Umoran”, “TT-33” i “Saborska penzija”, čiji iznimni prateći videospotovi broje milijunske preglede na YouTubeu.

Ove je godin nominira za čak pet Porina. “Dvojko” se natječe se u kategorijama Album godine, Najbolji album Hip Hop glazbe te Najbolje likovno oblikovanje albuma, za koje je zaslužan Vinko Pelicarić, dok je pjesma “Mamacita” nominirana u kategorijama Pjesma godine i Najbolji video broj, redatelja Rina Barbira.

Vojko V “opet ide na pozornicu, jer opet mu treba pozornost” i spreman je prirediti još jedno energično koncertno iskustvo ispunjeno dobrm energijom i vrhunskom svirkom.

Naslovna fotografija: Goran Berović

(4)

Vrućina, beatovi i rime u Pogonu- VOJKO V dolazi u Rijeku!