Zdravko Čolić dvije će večeri za redom počastiti zagrebačku publiku u Areni Zagreb

Nakon rasprodanog koncerta Zdravka Čolića u Areni Zagreb, najavljen je još jedan koncert  27. prosinca. 

Svega nekoliko tjedana od najavljenog velikog zagrebačkog koncerta Zdravka Čolića i simfonijskog orkestra bilo je dovoljno da Zagrepčani pokažu koliko su se zaželjeli ovog glazbenog velikana, ujedno i jedne od najvećih regionalnih zvijezda. Najavljeni koncert za 26. prosinac ovih je dana rasprodan, a zbog velikog interesa publike, koncert je najavljen i za sutradan, 27. prosinca.

Čolić sa sobom dovodi čak 50 vrhunskih glazbenika, sjajnih instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad. Bit će to prilika da Zagrepčani, nakon banjalučke premijere koncertnog programa sa simfonijskim orkestrom, uživaju u posebno odabranom repertoaru i još posebnijim aranžmanima, koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

Uz neke od najljepših i najvećih ljubavnih pjesama otpjevanih na ovim prostorima, poput “Ti si mi u krvi”, “Produži dalje”, “Gori vatra”, “Ljubav je samo riječ”, “Noć mi te duguje” te “Svadbarskim sokakom”, u jednoj posve novoj emociji koju će začiniti simfonijski orkestar, Zagrepčani i njihovi gosti polako će ispratiti ovu godinu, na nesumnjivo – najtraženijem novogodišnjem koncertu.

Tijekom bogate i zavidne karijere koja traje već pet desetljeća, Zdravko Čolić nastupio je u svim najvećim koncertnim i sportskim dvoranama, kao i na stadionima na Balkanu, ali se tek od nedavno odlučio okušati u koncertnom programu koji se oslanja na simfonijski orkestar.

S obzirom na formu koncerta, Arena Zagreb je, specijalno za ovu prigodu, ispunjena isključivo sjedećim mjestima, zbog čega je sam kapacitet dvorane ponešto smanjen. Karte se mogu nabaviti na stranicama Eventima.

 

(45)

Zdravko Čolić dvije će večeri za redom počastiti zagrebačku publiku u Areni Zagreb