Željko Samardžić & Crvena Jabuka – Aleje ljubavi

Tjedan dana nakon objave novog spota i pjesme Crvene jabuke, Tvrđava, još jedna pjesma, točnije duet, oduševili su publiku diljem regije.

Željko Samardžić i Dražen Žerić Žera po prvi put su zajedno udružili glasove u pjesmi Aleje ljubavi. Već od najave njihove suradnje publika je s nestrpljenjem očekivala pjesmu autora Mirka Šenkovskog Geronima i Miroslava Stolice koji potpisuje aranžman ove pjesme. Spot se snimao gotovo cijelo ljeto na području cijele regije, od Skoplja, preko Beograda, Sarajeva, Zagreba, Ljubljane i Podgorice do Skadarskog jezera i hrvatske obale te naravno Mostara, rodnog mjesta Dražena Žerića Žere i Željka Samaradžića koji je nedavno proslavio 65. rođendan.

Režiju spota potpisuje Haris Dubica, bosanski redatelj s adresom u Švicarskoj. Spot je sniman tijekom pandemije koronavirusa tako da je sama realizacija bila otežana, no ništa ih nije spriječilo da pređu 5 tisuća kilometara i snime materijal vrijedan jednog od najdugovječnijih bendova naših prostora, Crvene jabuke, te jednog od naših najboljih pjevača Željka Samardžića.

(135)

Kategorija: Aktualno