13. CMC festival u Vodicama počinje koncertima istaknutih glazbenih zvijezda

13. CMC festival u Vodicama danas je službeno započeo sa svojim programom, a prvu večer najvažnijeg revijalnog festivala zabavne glazbe svojim koncertima uveličat će Željko Krušlin Kruška, Franka, Neda Ukraden i Lidija Bačić Lille.

Željko Krušlin Kruška, Neda Ukraden i Lidija Bačić Lille nakon večerašnjih koncerata ponovno će stati na pozornicu CMC festivala, kada će svoje festivalske pjesme izvesti u sutrašnjem revijalnom dijelu festivala.

Svoje pjesme predstavit će više od 50 izvođača, a kao i svake godine, atmosferu subotnjeg glavnog programa 13. CMC festivala moći ćete pratiti izravno na CMC televiziji.

Promocije, festivalski nastupi, popratni koncerti; sve su to dijelovi najvažnijeg revijalnog festivala zabavne glazbe, čije su pjesme objavljene na albumu „CMC festival Vodice 2021.“ Album objavljen u nakladništvu Croatia Recordsa stigao je na drugo mjesto HR TOP 40 liste najprodavanijih domaćih albuma, što pokazuje kako je publika spremna za vodički spektakl, te jednoglasno pjevanje festivalskih pjesama uživo sa svojim omiljenim izvođačima.

Zabava u Vodicama je počela, a CMC festival se u Vodice vratio u punom sjaju, uživo, na obostrano zadovoljstvo izvođača i publike!

 

(406)

13. CMC festival u Vodicama počinje koncertima istaknutih glazbenih zvijezda