Beogradska Štark Arena 25. i 26. siječnja ugošćuje regionalne zvijezde na najvećoj glazbenoj manifestaciji u regiji

Ostao je još samo jedan dan do početka najveće glazbene manifestacije u regiji.

Music Awards Ceremony, odnosno MAC iz beogradske Štark Arene gledatelji u Hrvatskoj moći će pratiti u izravnom prijenosu na CMC televiziji.

Svoje sudjelovanje na MAC-u potvrdili su Konstrakta i Zemlja gruva, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić i mnogi drugi. Upravo će Tonči Huljić imati i posebnu, voditeljsku ulogu. Prve večeri 25. siječnja, ovog dvodnevog spektakla suvoditeljica Tončiju Huljiću bit će glumica Jelena Gavrilović.

Da nas čeka spektakl, govori podatak da su svoje sudjelovanje na MAC-u potvrdile najveće regionalne glazbene zvijezde, a čitav ugođaj dodatno će upotpuniti najsuvremenija audio i video produkcija, za koju je zadužen Skymusic. Više od 1500 kvadratnih metara LED ekrana, pozornicaod 1300 kvadratnih metara koja će činiti krug od 2.5 kilometra, preko 650 motora koji su pozicionirani iznad pozornice koji omogućavaju tranziciju scene i specijalne svetlosne efekte, 16 multikolor lasera velike snage, preko 2000 rasvjetnih tijela – samo su neki od elemenata koji će obje večeri iz Arene poslati sliku kakva priliči najvećim svjetskim glazbenim show-ovima!

Izravan prijenos MAC-a iz Štark Arena pratite ove srijede na CMC televiziji od 20:00 sati.

(211)

Beogradska Štark Arena 25. i 26. siječnja ugošćuje regionalne zvijezde na najvećoj glazbenoj manifestaciji u regiji