CD preporuka: Damir Kedžo – Poljubi me sad

Poljubi me sad novi je album Damira Kedže.

Dvanaest pjesma i dvije kao bonus track rezultat su njegovog predanog rada zadnjih nekoliko godina. Uz većinskog autora njegovih pjesama, iskusnog Antu Pecotića, Damir je osvajo publiku odličnim pjesmama Vidi se izdaleka, Ljubavi moja, Poljubi me sad, Divlji vjetre, a svojom snažnom i besprijekornom interpretacijom uspješno je prenosio emocije pjesme.

Predanost glazbi, neosporan talent i autorska nepogrešivost Damiru Kedži donijeli su i brojna priznanja: njegovi su singlovi među najemitiranijim domaćim singlovima i jedini je muški pjevač kojem se čak tri singla nalaze na listi Top 40 Hrvatske glazbene unije, posljednje četiri godine nominiran je u kategoriji najbolje muške vokalne izvedbe za nagradu Porin, pjesme Mi protiv nas, Srce mi umire za njom i Vidi se izdaleka našle su se u konkurenciji za Cesaricu u kategoriji Pjesma godine. Damir Kedžo pobjednik je 66. Zagrebačkog festivala s pjesmom Srce mi umire za njom u duetu sa Zsa Zsom, a s pjesmom Sve u meni se budi osvojio je i najveći broj glasova stručnog žirija na 64. Zagrebačkom festivalu. Još jedan duet Mi protiv nas s Domenicom donio mu je Grand prix 58. Festivala zabavne glazbe, Split 2018.

Ovu godinu, Damir Kedžo će definitvno pamtiti po pobjedi na Dori s pjesmom Divlji vjetre koja na ovom albumu ima i svoju remix verziju koja je oduševila brojne fanove Eurosonga. Osim studijskih snimaka na albumu Poljubi me sad nalaze se i live verzije pjesama Sve u meni se budi, Ronim na dah, Korijen u pijesku te 365 snimljene u Croatia Records studiju u novim aranžmanima Zvonimira Radišića. Uz Antu Pecotića ostatak jake autorske ekipe čine: Miroslav i Sanja Buljan, Fayo, Boris Đurđević, Igor Ivanović, Bojan Shallamon Shalla, Antonija Šola, Dominik Žagmešter, Matija Rodić, Šveđani Albin Nordqvist i Sebastian Zelle te Tom Waltz. Za vizualni indentitet novog albuma zaslužne su fotografkinja Maja Kljajić i dizajnerica Ana Luketin Fahrenwald, a za Damirovu glazbenu karijeru zadužena je izvršna producentica i menandžerica Snježana Radočaj.

Naziv albuma, Poljubi me sad, je nešto u što beskrajno vjerujem. Ljubav. Svaka od ovih pjesama u meni stvara poseban osjećaj, vraća me  trenutke života kada sam ih snimao. Bili su različiti, ali jedno je ostalo isto: ljubav prema ovome što radim i iskrenost u želji da se s vama koji ih slušate povežem. Album je dostupan na svim digitalnim platformama i možete ga slušati već danas! Ono što me najviše veseli je da ćemo sve ove pjesme pjevati skupa na koncertu u Rijeci, na Gradini 25.7. Vidimo se ljudi“, izjavio je Damir povodom izlaska novog albuma.  

Posebno iznenađenje sutra na koncertu koji je već rasprodan bit će Damirova suradnja s plesnim studijem Trinty&co čije će plesne koreografije začiniti i dodatno podići atmosferu na riječkoj Gradini 25.7. 

Izdanje Poljubi me sad možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 99 kuna.

 

Album potražite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na: Webshopu i Deezeru

(88)

Kategorija: CD preporuka