J.R. August – Distort Reality (Live at Hrvatski glazbeni zavod)

J.R. August, glazbenik svjetskog kalibra i trostruki dobitnik nagrade Porin, 15. veljače nastupio je u rasprodanom Hrvatskom glazbenom zavodu – bilo je to veličanstveno koncertno iskustvo.  Dupkom ispunjeni Hrvatski glazbeni zavod J.R. August uveo je u svoj mistični svijet gdje se isprepliću gospel, blues, boogie, doo-wop i a cappella, a sve podcrtano njegovim prepoznatljivim falsetom.

Snimka ovog fantastičnog koncerta na Blu-rayu i dvostrukom CD-u pod nazivom Live at Hrvatski glazbeni zavod bit će objavljena u petak, 4. rujna. Kao najava prvog J.R.-ovog live albuma objavljen je spot za pjesmu Distort Reality s kojom je bio otvoren koncert. Kad pogledate i čujete J.R.-a shvatit ćete da se radi o nečem izvanrednom, zavest će vas svojom pjesmom nakon čega ćete ga se teško riješiti.

U ovo vrijeme smanjenih koncertnih aktivnosti prepustite se glazbenoj čaroliji J.R. Augusta i uz fantastičnu koncertnu izvedbu pjesme Distort Reality othrvajte se distorziranoj realnosti koja nas trenutno okružuje.

(47)

Kategorija: Aktualno