Novi singl Alana Hržice “Ne da ti tuga”

Tuga iz naslova pjesme je naravno tema novog singla Alana Hržice čiju glazbu i tekst potpisuje mladi kantautor u suradnji s Leom Anđelkovićem i Antom Gelom. Pjesmu“Ne da ti tuga” premijerno možete poslušati večeras u 19 sati u Glazbenom Showu Dalibora Petka naNarodnom radiju, a spot pogledati u Vijestima CMC televizije i na portalu 24sata.hr.

Alan je već otprije poznat hrvatskoj publici po nastupima na brojnim festivalima – na Splitskom festivalu, Dori i Radijskom festivalu te preko mnogih singlova sa uspješnog albuma prvijenca. Za novu pjesmu snimljen je i spot čija se romantična radnja odvija u noćnoj atmosferi zagrebačkih ulica. Djevojka za kojom Alan čezne u ovom spotu je prekrasna manekenka Petra Frković koja uz pomoć stilista Ivana Friščića i autora aranžmana Ante Gele upotpunjava sjetan ugođaj nesretno zaljubljenog mladog para koji usprkos svim problemima na kraju ipak završi u sretnom zagrljaju. A koliko je kreativno redatelj spota Anton Rudan prikazao ovu tužnu tematiku sa sretnim krajem možete pogledati večeras.

Više o Alanu saznajte na njegovoj Facebook stranici.

Prva pjesma koju je Alan objavio nakon pauze duge šest godina zove se “Žena posebna”, a ubrzo nakon toga pjevač je objasnio i razloge zbog kojih ga dugo nije bilo na estradnom nebu: Prije šest godina došlo je do zamora. Ne od glazbe već od ovog načina života. Moj drugi album bio je spreman za izlazak, ali ja nisam bio.” Stvari su se u međuvremenu promijenile i na krilima novih hitova Alan je spreman ponovno se vinuti do glazbenih visina kojima je uvijek pripadao.

(286)

Kategorija: Novosti

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.