Powerplay 12.6. Bang bang – Ovako stoje stvari

Zagrebački pop rock bend Bang Bang predstavio je novi singl i spot “Kako stoje stvari” u režiji Raula Brzića. Snimanje zajednički potpisuju Raul Brzić i Rino Barbir.

“Spotovi su nam uvijek jako bitna vizualna stavka pjesme. Srećom, naišli smo na ljude koji razmišljaju kao i mi pa nam je svima svaki sljedeći spot neka vrsta izazova i pomicanja granica. S ovom pjesmom pomakli smo granice što se tiče stila, stava, aranžmana, pa čak i nekog pravca benda, a spot nam je cijelu priču duhovito zaokružio”, rekla je pjevačica benda Lara Antić.

“Bilo mi je veliko zadovoljstvo sudjelovati u ovoj priči i dati svoj mali doprinos u vidu kratkog rap-a. Kad mi je Hrvoje poslao stvar legla mi je na prvu, tematika i ritam su mi bliski tako da se tekst sam napisao. Snimio sam svoj rap kroz par dana, bendu se svidjelo i to je na kraju ono što čovjeka ispuni i što čini najveće zadovoljstvo. Vjerujem da će se i publici pjesma svidjeti jer je iskrena, duhovita, pametna i ima čvrst i zarazan groove. I tulum ide dalje!”, rekao je Saša Antić o suradnji.

“Pjesma je inspirirana stanjem u zemlji i društvu kroz duhovitu igru riječi autora, a suradnja sa Sašom je pjesmi dodala dodatnu umjetničku vrijednost. Jako volim Sašine tekstove. Usudio bih se reći da sam njegov veliki fan, a dobiti dobru kritiku od svog uzora, a onda još s njim surađivati na pjesmi ispunjenje je jedne velike želje. Kada sam radio ovu pjesmu odmah sam čuo njegov glas, a činjenica da Antići zauzmu mikrofone i objasne stanje stvari u zemlji činila nam se kao odlična ideja”, objasnio je gitarist i autor teksta Hrvoje Prskalo.

Zagrebački pop rock bend Bang Bang iza sebe album “Bez obzira na sve” te brojne nagrade kao što su Porin u kategoriji “Novi izvođač godine”, nagrada IHG za najviši ulaz novog izvođača na HRTop40, nagrada za najbolji mladi bend na dodjeli “Mega Muzika Awards 2015”, nagradu za album godine u emisiji “Music Pub” Zlatka Turkalja te drugu nagradu žirija s festivala Šibenska šansona. Članovi benda su Damir Medić (bubnjevi), Vedran Kovačić (bas gitara), Ivan Havidić (gitara), Mihael Kurjančić (klavijatura), Hrvoje Prskalo (gitara), Dino Ćosić (DJ) i Lara Antić Prskalo (vokal).

(1305)

Kategorija: Powerplay