Powerplay 23.8. Gea – I to će proći

Gea predstavlja novi singl ‘I to će proći’ koji je, baš kao i njihov prethodni singl ‘Još te mogu iznenaditi’ napisao Ante Pecotić. Produkciju pjesme potpisuje Shalla iz grupe Connect dok je spot djelo Darija Lepoglavca‘Izuzetno smo zadovoljni pjesmom koja je stilski fenomenalno ‘legla’ svima u bandu. Ova pjesma je pravi nastavak našeg, sad već, prepoznatljivog stila glazbe, a svakako i zvuka. Za sada su reakcije publike odlične i često čujemo komentar ‘ovo vam je najbolja pjesma do sad’”, rekli su članovi grupe Gea.

Još te mogu iznenaditi’ preslušana je više od 250.000 puta na YouTube kanalu Croatia Recordsa i nekoliko je tjedana bila među 40 najemitiranijih pjesama u domaćem eteru u 2016. godini po evidenciji Hrvatske diskografske udruge.

Široj publici bend predvođen vokalom Igorom Drvenkarom predstavio se 2014. godine s pjesmom “Sanjaj” dok je veći uspjeh ostvaren i singlom “Želim ti”. Spomenuta dva singla objavljena su pod nazivom EUROart band, a ime i zvuk mijenjaju krajem 2016. godine.

(216)

Kategorija: Powerplay