Powerplay 9.12. Jelena Rozga – Pismo-glava

Emotivnom baladom “Pismo-glava” Jelena Rozga najavila je novi studijski album “Moderna žena”. Pjesma autoraVjekoslave i Tončija Huljića pogodila je Jeleninu emociju: “Ovo je pjesma koja mi je doslovno dotaknula dušu. Kad sam pročitala tekst za koju melodija još nije bila gotova, potekle su mi suze. Ovo je pjesma za mene, za sve žene i baš zato je ona moj prvi odabir za najavu albuma”, rekla je Jelena.

Redatelj novog Jeleninog spota je Darko Drinovac, a iza vrhunskih fotografija stoji John Pavlish. Pjesmu “Pismo – glava” potražite na singlovi.crorec.hr.

Novi Jelenin album “Moderna žena” bit će objavljen u petak, 16. prosinca 2016., a luksuzno opremljen dvostruki album uz nove pjesme i nove hitove sadrži i bonus CD najvećih Jeleninih hitova među kojima su “Nirvana”, nominiran za Porin u kategoriji “Hit godine” 2014. godine, “Dobitna kombinacija”, “Solo igračica”, “Cirkus”, “Okus mentola”, “Život je čudo” i ostali. Na bonus CD-u nalaze se i dvije suradnje – “Dalmatinka” s grupom Connect te “Prsti zapleteni” s klapom Rišpet.

(6364)

Kategorija: Powerplay