U prodaji je “Gold Collection” Marija Mihaljevića

Mario Mihaljević, naš poznati tekstopisac, skladatelj, urednik i voditelj, svoju kontinuiranu pedesetogodišnju glazbenu karijeru odlučio je obilježiti “Gold Collection” izdanjem.

Radi se o kompilaciji njegovih najpoznatijih pjesama koje su izvodili popularni izvođači iz cijele ex-YU regije. Na čak tri CD-a nalaze se njegove 63 skladbe.

Na ovom izdanju pjevaju nam: Daniel Popović s nezaboravnom “Džuli”, Zlatko Pejaković kojem je Mario napisao stihove za većinu najvećih uspješnica, Srebrna krila, Novi fosili, Jasna Zlokić, Jasmin Stavros, Tomislav Ivčić, Luka Nižetić, Đuka Čaić, Slavonske lole, Oliver Dragojević, Maja Blagdan, Duško Lokin, Doris Dragović & Grupa More, Željko Bebek, Zdenka Vučković, Mišo Kovač  i mnogi drugi.

Mario i sam kaže da je za razliku od nekih kolega uspio održati kontinuitet svog umjetničkog stvaralaštva i da u ovih pedeset godina nikada nije prestao pisati. Tako je primjerice Ivanu Zaku napisao pjesmu s kojom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Ovim se riječima Mario obratio svojoj publici u osvrtu koji je napisao za svoje Gold Collection izdanje:

“Ja se molim da svatko bude sretan
da nitko nikad više ne bude sjetan
da ne bude više među ljudima svađe
da se svatko u životu snađe
da se ponosi svojim likom
i ne naudi nikom….”

Siniša Škarica svoj je osvrt o Mariju Mihaljeviću u knjižici izdanja završio ovim riječima: “Jedan uzbudljiv životopis podsjeća svojom dinamikom i turbulentnošću na onaj Tome Zdravkovića, samo sa sretnim krajem. Da, kada bi se snimao film, zvao bi se sigurno ‘Mario’.”

Album “Gold Collection – Mario Mihaljević” nabavite po u svim glazbenim prodavaonicama ili na webshopu.

(9)

U prodaji je “Gold Collection” Marija Mihaljevića