Učiteljice & Tarapana Band – Promil šanse za spas

Nakon iznimno uspješnog singla “Ako mi se ne spava”Učiteljice i Tarapana Band ponovno su udružili snage u još jednoj pjesmi poznatog autorskog dvojca Dušan Bačić – Bojan Dragojević“Promil šanse za spas” novi je glazbeni hit koji će zasigurno obilježiti ljetnu sezonu i nastaviti uspjeh prethodne suradnje. Režiju, montažu i postprodukciju sjajnog video spota snimljenog u Istri potpisuje Bojan Dragojević (Empire Studio), a prvi projekt Učiteljica s novom pjevačicom Andreom Paškvan zvuči i izgleda sjajno.

“Prva suradnja s Tarapana Bandom bila nam je izuzetno uspješna i proveli smo toliko lijepih trenutaka zajedno da smo ju odlučili ponoviti. Moram reći kako smo od autorskog dvojca Dušan Bačić – Bojan Dragojević dobili sjajnu pjesmu koja je od samog početka zamišljena kao duet.” – kaže Ana.
Prednost dueta je u tome što se uvijek nađete u specifičnoj situaciji i novom okruženju. Spot za pjesmu “Promil šanse za kraj“ sniman je u prekrasnoj Istri gdje smo se mogli družiti prije i poslije snimanja, iskoristiti sve ljepote istarskog poluotoka i dobro se zabaviti.” – rekla je Silvia.
“Nadamo se da će publika imati priliku čuti nas uživo. Ovog ljeta i Učiteljice i Tarapana Band nastupaju diljem Jadrana i vjerujem da ćemo uspjeti uskladiti rasporede i naći se na istoj pozornici.” – zaključila je Andrea. 

Iza Tarapana Banda dvije su uspješne suradnje koje su obilježile 2019. godinu. Pjesma “Ja sam na te ponosan” s Matom Bulićem među 10 je najemitiranijih singlova ove godine, a “Genijalno” s Ninom Donelli jedna je od najzapaženijih pjesama ovogodišnjeg CMC festivalaPjevač Frano Pehar čvrsto vjeruje kako će jednako uspješan biti i novi singl s Učiteljicama.

“Pjesmu smo prvi put čuli u autu dok smo se vraćali sa svirke, a budući da Dušan Bačić svira s nama rekli smo mu da to mora biti naša pjesma. Kako se dobre stvari uvijek rado ponavljaju, ostvarili smo suradnju s Učiteljicama i mislim da je rezultat više nego dobar. Kemija između mene i Andree je sjajna, poznajemo se i družimo privatno, a siguran sam da će publika to prepoznati.” – rekao je Frano.

(802)

Kategorija: Aktualno