Leteći odred – Još jednom me spasi

Nakon fantastičnih reakcija na posljednji singl “Hrabro srce”, ekipa iz Letećeg odreda sa svojim frontmenom Denisom Dumančićem nastavlja raditi na novim pjesmama te nam predstavljaju odličan singl “Još jednom me spasi”. 

Ovaj singl su posvetili temi koja nam je svima svakodnevna inspiracija i pokretač, najljepša priča vrijedna spašavanja, truda i borbe, a to je ljubav.
“To je priča o čovjeku koji testira život i ispituje gdje su mu granice. To pokušava dok je mlad i dopušta si da bude lud i smion. Svi u jednom trenutku shvatimo da je život prolazan, a kad se osvrneš iza sebe shvatiš da je samo ljubav bila važna i sad je moliš da te još jednom spasi, jer je ljubav vrijedna spašavanja i samo ljubav te može spasiti”, rekao nam je Denis Dumančić.

Autor glazbe je Denis Dumančić, tekst za ovaj odličan singl napisao je Fayo, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Igor Ivanović. Za spot je odabrana i vrlo zanimljiva lokacija, a to je kamenolom u Zaprešiću gdje je fantastične kadrove snimio Marko Zeljković – Zelja.

Otvorite svoje srce za još jednu odu ljubavi te poslušajte i pogledajte što vam je pripremio Leteći odred!

(415)

Kategorija: Aktualno