Valentinovo se slavi uz Jimmyja Stanića u Tvornici kulture

Najdugovječniji glazbeni šarmer Stjepan Jimmy Stanić nastupit će 14. veljače 2023. godine uz pratnju svojih The Boysa u Tvornici kulture.

Uvijek uglađen, vječno mladi glazbenik Jimmy Stanić i dalje je iznimno aktivan. Posljednji studijski album, pod naslovom ”91+” uz pratnju orkestra Josipa Cvitanovića, objavio je 2020. godine, a prošle godine i live album ”Prolazi sve” te snimku koncerta sa Zagrebačkom filharmonijom održanog na Velesajmu. Glazbom se počeo baviti još u svojim dvadesetim godinama i njoj je posvetio čitav život, a nedavno je napunio 94. godina.

Možda ne dodirom, ali svakako publiku liječi svojom glazbom i starozagrebačkim šarmom. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Jimmy je objavio 10 albuma i mnoštvo singlova. „Kobila Suzy“, „Mimi“, „Prolazi sve“, „Dimnjačar“, „Jutro će promijeniti sve“ i drugi hitovi jazz i šlagerske pjesmarice u njegovoj izvedbi postaju posebne: i duhovite i nježne.

Za sve parove i one koji će to tek postati, Jimmy Stanić & The Boys ovog Valentinova pripremaju show u Tvornici kulture uz šlagere i ”vječne melodije”.

 

 

 

 

(25)

Valentinovo se slavi uz Jimmyja Stanića u Tvornici kulture