“Karanfili” Nives Celzijus i TS Petica

Tamburaški sastav Petica i Nives Celzijus s pjesmom“Karanfili” pobrinut će se da se ovogodišnji CMC festival u Vodicama brzo ne zaboravi. Momci iz Petice već godinama suvereno vladaju najveselijim domaćim feštama i zabavama, a Nives je u ovaj projekt unijela svoju senzacionalnu pojavu, ali i pokoje vokalno iznenađenje. Baš zato, njihova prva suradnja rezultirala je upečatljivom pjesmom “Karanfili” koja sigurno neće proći nezapaženo, a zajednički scenski nastup koji se već danima uvježbava malo će koga ostaviti ravnodušnim.

Autori ovog novog ljetnog hita su Fayo i Leo, dok je aranžman napravio Franjo Valentić. Pjesmu preslušajte na linku:

http://youtu.be/NU6eTSZ5hdE

“Nives nas je sve očarala već na prvom sastanku i nismo niti trena dvojili kako će suradnja s njom biti pun pogodak. Izvrsno izgleda, dobro pjeva, a tako i pleše. Pjesma ‘Karanfili’ zabavit će vas već na prvo slušanje”, uvjereni su Buco, Floki, Kiki, Tomo i Dražen iz tamburaškog sastava Petica.

A njihova suradnica u ovom projektu nije im ostala dužna: “Godinama sam s prijateljicama birala izlaske na dobra mjesta po Zagrebu baš po tome gdje svira Petica jer smo znale da je tamo najbolja zabava. Kad nam je zajednički suradnik predložio duet ni trenutka nisam dvojila da ćemo napraviti pravi show. Zadnja dva tjedna odmarala sam u Izraelu i cijelo vrijeme pjevušila ‘Karanfile’, čak su refren zapamtili i moji prijatelji iz Tel Aviva, a to mi je znak kako će i domaća publika izvrsno reagirati. Vratila sam se u Zagreb i idućih par tjedana maksimalno ćemo uvježbati nastup, a snimiti i video spot da bi publika na CMC festivalu u Vodicama dobila pravu veselu, lepršavu i naravno senzacionalnu ljetnu zabavu”, istaknula je Nives.

Više informacija o CMC festivalu pronađite na stranici: www.cmcfestival.com.hr ili Facebooku: https://www.facebook.com/CMCmusicfestival

(956)

Kategorija: Novosti

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.