Novi ljetni hit Kasa “Budi moja slatka djevojka”

Tamburaški sastav Kas danas objavljuje novi singl “Budi moja slatka djevojka” koji premijerno možete poslušati uGlazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju u 19 sati. Pjesma “Budi moja slatka djevojka” nalazi se na prvom albumu Kasa “Slušaj mene, nema greške”, a autori su Uršula Tolj i Damir Bačić, dok su se za aranžman pobrinuli Hrvoje Juzbašić i Željko Nikolin.

Nakon dva dana vježbe u osječkoj je Tvrđi snimljen i pripadajući spot koji će svoju premijeru imati na CMC televiziji i portalu 24sata.hr u četvrtak, 29. svibnja u 19 sati. Spot je inspiriran slatkim šezdesetim godinama, pršti dobrim vibracijama, a pjesma je svojim optimizmom zarazila sve na setu.

“Iako smo dva dana vježbali koreografiju i spot snimili iz 30. pokušaja, nitko nije klonuo duhom. Postavili smo si zahtjevan cilj – snimiti sve iz jednog kadra. Nitko u svojoj ulozi nije smio pogriješiti, a mi, Kasovci k’o Kasovci, daleko smo od profesionalnih glumaca. Bilo je pogrešaka, ali sve su rezultirale s mnogo smijeha. Vjerujem da će tu dobru atmosferu osjetiti svi koji će spot gledati”, kazao je Dinko Glavaš, pjevač Kasa.

“Spot se u prvom redu naslanja na sadržaj pjesme, ali dio smo inspiracije pronašli i u šezdesetim godinama”, rekao je Marko Kovačević, vođa sastava.

U snimanju je uz dečke iz benda sudjelovala skupina prekrasnih djevojaka: Dijana Simanović, Lea Liović, Dina Liović, Dina Vojnović, Sara Lustig, Iva Đelagić i Nora Dimter, a epizodna je uloga dodijeljena psu Montiju.

Režiju potpisuju Vladimir Andrić i Marko Zeljković koji je ujedno bio i scenarist te snimatelj spota.

(685)

Kategorija: Novosti