Antonela Doko – Tako kažeš

Iznimno uspješna mlada glazbenica Antonela Doko već je pronašla svoj put na zvjezdanom glazbenom nebu, a brojni singlovi koji su redom osvajali top liste potvrđuju njezinu vokalnu jedinstvenost. Svoje kvalitete dokazala je i na live nastupima pa je tako na Aurea Festu u Požegi ove godine predstavila novu pjesmu “Tako kažeš” za koju je sada stigao i videospot. Režiju, kameru i montažu potpisuje sjajan Luka Sepčić, a ovom prigodom Antonela i njezin tim zahvaljuju Kulturnom centru Mesnička, Borku i cijelom osoblju na gostoprimstvu i pomoći! Već uhodani trio Ines Prajo, Arijana Kunštek i Ivan Popeskić radili su pjesmu koja je jedna od omiljenih brojnim radijskim urednicima.
“Moram priznati da mi je baš drago što je i ovaj singl pronašao put do publike i radijskih urednika. Moj autorsko-producentski tim je kao i uvijek napravio briljantan singl, a ja sam uživala u izvedbi istog. Ova vijest me uvijek razveseli jer su mi važne reakcije publike i sretna sam kad vidim da ljudi pozitivno reagiraju na moje singlove. Hvala puno svima i veselim se svakom sljedećem!”, rekla je Antonela Doko.

Mlada je pjevačica osvojila mnogobrojnu publiku svojim prošlim singlovima kao što su “Onaj dan”, “O čemu pričamo”, “Odlična stvar” pa i pretposljednjim “Sve osim nas” s kojim je nastupila na 66. Zagrebačkom festivalu. Savršeno putovanje nastavljeno je i novim hitom “Tako kažeš”.

(1016)

Kategorija: Aktualno