Mejaši ft. Vigor – Suzana

Kad dva trenutno najpopularnija zabavna benda naše estrade udruže snage onda je je to važna vijest. A kad im još novu pjesmu naprave provjereni hitmejkeri, Denis Dumančić, Branimir Mihaljević i Valerija Đurđević, očekuje nas jedan od najvećih glazbenih hitova jeseni.
Mejaši, popularni tamburaši u starkama i grupa Vigor predstavljaju novi spot i pjesmu “Suzana koje su snimili jedno nedjeljno jutro nakon zajedničkog koncerta. Jedino su taj termin uspjeli usuglasiti. Rasporedi su im svima toliko zgusnuti od brojnih nastupa po Hrvatskoj i Sloveniji, ali energije im nimalo ne fali – naprotiv puni su radnog elana i vesele se novim izazovima.
“Ne stajemo od posla, a zato i kod nas nema puno filozofije. Dobro se svi poznajemo, puno radimo skupa na terenu, a volimo se i družiti. Znamo točno što publika želi, zbog čega nas voli i kakve pjesme želi od nas čuti. Ljudi očekuju provjereni recept za zabave na kojima sviramo i zato toliko masovno i dolaze na naše koncerte. Ne smatramo se konkurencijom nego, naprotiv, prijateljima i dobrim kolegama”, istaknuo je pjevač Vigora Mario Roth dodavši kako su nakon pjesme “Marija” svoju novu miljenicu “Suzanu” proslavili svi skupa jednom ljutom rakijom nakon dobro obavljenog posla.

Čim su Mejaši na društvenim mrežama otkrili ime nove pjesme uslijedila su brojna pitanja obožavateljica kad će opjevati njihovo ime. Jer za očekivati je da nakon “Zorice” i “Ane” nastave niz megapopularnih bezvremenskih hitova.
“Naša ‘Zorica’ nije uopće ljubomorna. Ne smeta joj što će i nas i publiku od sad u zoru buditi ‘Suzana‘. Jako je samosvjesna i mlađoj nasljednici želi da ima barem upola klikova od nje”, našalio se Edo Drakulić, pjevač benda Mejaši koji se, kao i grupa Vigor, može pohvaliti s više od deset milijuna YouTube pregleda na mnogim svojim pjesmama. A to su, kažu, koliko impresivne, toliko i obvezujuće brojke – prema publici.
“Mislim da imamo glazbenu bombu. ‘Suzana‘ nam se svidjela na prvo slušanje, ali je skoro godinu dana stajala u ladici i čekala svoje vrijeme. Kad smo došli na ideju da bi pjesma mogla biti duet, odmah smo je predstavili momcima iz Vigora na što su oni brzo i pozitivno reagirali.  Mislim da je bilo pitanje vremena kad ćemo napraviti zajedničku pjesmu uz koju će narod uživati kao i mi prilikom stvaranja i drago mi je da je to baš sada”, kaže Nikola Bosilj iz Mejaša i najavljuje usput kako će se ovu zimu s dečkima iz benda zatvoriti u studio i završiti novi album.

“Tko prvi pronađe Suzanu u publici, njegova djevojka”zaključuje duhoviti Mario Roth istaknuvši kako u spotu namjerno nisu imali lik Suzane kako bi se baš svaka djevojka u publici koja se tako zove mogla poistovijetiti sa stihovima njihove pjesme.
Ova nova pjesma popularnih bendova već u prvim satima od objavljivanja izaziva posebnu pažnju, a poslužit će kao izvrsna uvertira u njihove nove poslovne pothvate jer ovi vrijedni i marljivi glazbenici osvajaju svijet. Početkom iduće godine ponovno idu na interkontinentalnu turneju – očekuju ih koncerti u Kanadi, Americi, Australiji i Novom Zelandu. S turneje će biti, najavljuju, spektakularnog materijala!

(1143)

Kategorija: Aktualno